måndag 26 september 2011

Vi är båda fit for fight!

Idag har vi varit på sjukhuset många timmar. Först var det jag som skulle på efterkontroll och allt var som det skulle, puh :)
Sen var det pluttens tur att träffa hjärtspecialisten...det var inte kul till att börja med.. När jag lade ner honom på britsen så såg jag i hans ögon att han blev ängslig direkt...barnmorskan satte på elektroderna och då var det kört, han började störtgråta så hon fick ta av dem så jag kunde trösta. Han grät och grät så till slut gav jag honom lite mat och försökte få honom på lite bättre humör, jag lyckades! :) Jag lade ner honom på britsen igen och jag lekte med gosedjuren och pratade med honom hela tiden. Sen kom doktorn och jag tänkte att nu är det väl kört igen, men nej då, det gick så bra så. Han pillade, kletade på en massa kladd för att kunna göra ultraljudet och han låg där så fint. Jag fick jobba som ett djur för att hålla honom glad och lugn och det funkade :) Läkaren kommenterade till och med mitt duktiga jobb...:)
Läkaren kom i alla fall fram till att det inte är något fel på min perfekta lilla kille :) Han är fullt frisk och hjärtat slår som det ska. Så nu kan jag lägga den oron åt sidan, riktigt skönt.
Så nu är alla i familjen kollade och friska! :)

3 kommentarer:

akna sa...

Vad skönt att allt såg bra ut! Var det för att kolla blåsljud?

Optimist!! sa...

Nej, det var för att han blev blå om ben och fötter som de gjorde en koll. Det känns verkligen skönt att de tar allt på allvar och kollar upp allt ordentligt.

Hanna sa...

Tjohoo för friska fina bebisar!!