torsdag 25 november 2010

Ska det vara såhär?

Idag mår jag inte illa alls. Kan det vara så att det försvinner och kommer tillbaka eller är det borta för gott redan!? Ska man inte må illa längre om man nu ska må illa eller kommer det och går?
Mycket frågor i huvudet nu...det får inte betyda något dåligt bara...

6 kommentarer:

Yevonde sa...

jag hade några såna dagar efter att jag börjat må illa. Då jag inte mådde illa alls, sen blev det mer som en konstant skörhet. Men det finns nog tusen olika illamåenden, oroa dig inte. Njut av en illamående-fri dag och ät nått du missat :)

MD sa...

Skönt att höra, då ska jag passa på att njuta istället :)

Anonym sa...

Hej! Jag har BF 8 juli:)
Exakt samma har hänt för mig, illamåendet har inte varit sådär sjukt jobbigt men ändå funnits där någon dag här och där men nu har det lugnat ner sig igen:)
Men brösten har spänt varje dag sen jag plussade:)

Kommer fortsätta följa din blogg:)
Har tyvärr ingen blogg själv, men kan ju skriva lite då och då, då vi är i samma vecka:) hihi
Lycka till!

MD sa...

Hej anonym och välkommen!

Skönt att höra hur andra mår eller har mått och att jag mår "normalt" :) Då ksn jag pusta ut...

Amalia Sandström sa...

roligt att finna ngn som blivit med barn genom insemination, funderade mkt på det själv men hade turen att "råka" bli gravid med en kille... som givetvis sagt hejdå till det hela med en gång. JAg är lärare jag med o tyckte det var SVÅRT att dölja de för eleverna! började gråta på lektion o sprang ut för att spy... nu ska jag ha barn om några dagar o det var absolut värst i början och allt blir bara roligare ju längre tiden går, så hoppas atat du kommer att känna så också. jättemkt lycka till!!!

MD sa...

Tack Amalia! Ja, jag ser fram mot att lugnet ska komma mer och mer. När det är så nytt så tänker i alla fall jag för mycket på det som kan gå illa. Just nu är jag dock inne i en ganska lugn fas där jag känner mig gravid och trygg, hoppas det fortsätter och blir bättre :)

Stort lycka till med förlossningen och barnet!